Onze zeventigste verjaardag willen wij heel graag samen met u vieren!

btb

Op 28 en 29 oktober zijn wij ons jubileumjaar dan ook zeer voortvarend gestart met een concert vol muzikale cadeautjes:

 

Van Bach tot Bond’ was een verrassend concert met een vrolijke mengeling van verschillende soorten muziek. We maakten een muzikale reis langs allerlei componisten en stijlen. Van klassiek tot pop, van koraal tot rock ballad, van operette tot musical, kortom: Van Bach tot Bond!

Onze reis voerde via stukken van Schubert, Chatsjatoerjan, Lehár en Mozart naar de musicals ‘South Pacific’ en ‘Les Miserables’. Na de pauze werd gestart met het prachtige ‘Gabriellas Sång’ uit de Zweedse film ‘As it is in heaven’. Onder andere Verdi’s slaven, verrassend veel Carmens van Bizet en Piazolla’s vierhandige toetsenacrobatiek (met dank aan Ludmila en Michiel!) zorgden voor een smaakmakend tweede deel. Er werd alvast een klein beetje L’elisir d’amore van Donizetti uitgeschonken en natuurlijk ontbrak Bond, Jámes Bond, ook niet.

 

Pianiste Ludmila de Klerk verzorgde de muzikale begeleiding. Onze altijd inspirerende en gedreven dirigent Michiel van Laarhoven was onze reisleider.

 

Nieuwsgierig naar méér Poly Hymnia? Dit concert gemist? Kom dan op 20 of 21 april 2018 naar onze voorstelling van ‘L’elisir d’amore’ in het Figitheater in Zeist!

 

Volg ons op fb voor onze speciale verjaardagacties vanaf 1 januari.

This entry was posted in Geen categorie and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.