Repetitiegebouw

Het Kunstenhuis

Egelinglaan 2b, 3705 TC Zeist
030-69 58 393
Streetview / Routeplanner met Google-maps

Routebeschrijving

Per auto via de A12 (Utrecht-Arnhem)
Afslag Driebergen/Zeist
U gaat richting Zeist en rijdt de Hoofdstraat in, over het spoor gaat deze weg over in de Driebergseweg, rechtdoor blijven rijden. U rijdt nu het Centrum van Zeist in, Tweede Dorpsstraat gaat over in Eerste Dorpsstraat. De weg vervolgen. U rijdt nu op de Utrechtseweg, richting De Bilt, Utrecht. Op de eerste grote kruising rijdt U rechtsaf de Schaerweijdelaan in, deze weg rechtdoor vervolgen. Vijfde straat aan de linkerkant inslaan, de Van der Heijdenlaan, vervolgens is de eerste straat rechts de Egelinglaan. Aan uw linkerhand ziet u het Kunstenhuis.

Per auto via de A28 (Utrecht-Amersfoort)
Afslag de Uithof, de Bilt.
U rijdt richting de Bilt. Bij de stoplichten rechtsaf, richting Zeist. Bij de volgende stoplichten links voorsorteren en linksaf, richting Soesterberg/Amersfoort. Bij de 1e stoplichten rechtsaf de Panweg in. Bij de volgende stoplichten rechtdoor. Neem de 3e weg rechts, de Burgemeester Patijnlaan. Bij de volgende splitsing schuin linksaf, de van der Merschlaan. De eerste straat links is de Egelinglaan. Aan uw linkerhand ziet U het Kunstenhuis.

Per Openbaar Vervoer

Per trein naar Utrecht Centraal. Vanaf Utrecht Centraal bus 53 naar Zeist, bussen gaan twee keer per uur.

Adres extra repetities:
Ontmoetingscentrum “De Drie Eiken”, Dorpsplein 18, 3796 VA Soesterberg

Per auto via
de N237 Amersfoortseweg komend vanuit de richting Utrecht/Zeist is het makkelijk te vinden. Soesterberg inrijden vanaf de
stoplichten, kruising oversteken en daarna 1e straat rechts. Doorrijden tot aan het Dorpsplein.
Links het parkeerterrein, rechts het ontmoetingscentrum “De Drie Eiken”.